top of page

David Creve

Professionele therapeut voor existentiële begeleiding, lichaamsgerichte therapie, stress- en burn-out therapie, systeemtherapie en traumatherapie.

Therapeut & coach

 

Ik ben een gepassioneerde therapeut en coach met meer dan 15 jaar ervaring in het veld. Mijn toewijding ligt in het begeleiden van mensen naar persoonlijke groei, welzijn en herstel.

 

Specialisaties

 

1. Lichaamsgerichte therapie

Ik begrijp het belang van het lichaam als een bron van wijsheid en heling. Ik integreer lichaamsgerichte benaderingen in mijn therapie, waarbij ik je help om verbinding te maken met je lichaamssensaties en emoties.

 

2. Traumawerk

 Als getraind traumatherapeut heb ik expertise in het begeleiden van jou bij het omgaan met traumatische ervaringen. Ik bied een veilige ruimte om trauma's te verwerken en heling te bevorderen.

 

3. Stress en Burn-out coaching

Ik ben gespecialiseerd in het helpen van individuen die worstelen met stress en burn-out. Ik bied praktische tools en strategieën om stress te verminderen en een gezonde levensstijl te bevorderen.

 

4. Existentiële begeleiding

Voor diegenen die worstelen met levensvragen en zingeving, bied ik existentiële begeleiding. Ik help je om betekenis en richting in je leven te vinden.

 

5. Contextuele systeemtherapie

Ik begrijp dat problemen vaak geworteld zijn in relationele dynamieken. Met contextuele systeemtherapie help ik je om interpersoonlijke relaties te begrijpen en te verbeteren.

 

Filosofie

 

Mijn benadering is holistisch. Samen met jou werk ik aan herstel, groei en persoonlijke transformatie. Mijn empathie, compassie en professionele integriteit maken mij tot een vertrouwde gids op jouw pad naar welzijn.

 

Als je op zoek bent naar een ervaren therapeut en coach die je kan helpen bij lichaamsgerichte therapie, traumawerk, stress en burn-out coaching, existentiële begeleiding en contextuele systeemtherapie, dan ben ik hier om je te ondersteunen.

 

Aarzel niet om contact met mij op te nemen om te ontdekken hoe ik jou kan begeleiden op je reis naar welzijn en persoonlijke groei.

bottom of page